Barbatii se cuceresc cu sex

Scris de 0 ,

Si se pastreaza cu IQ-ul.

Cine spune ca nu e asa, ori minte, ori e in faza de negare. Totul incepe de la sex, totul se termina la sex. Si vorbim de sex memorabil, de arta, nu de departat picioarele 20 de minute si stat pe spate.

Toate love-story-urile emotionante si romantice, toate valsurile mirilor, mai nou…acum…toate nunto-botezurile J au avut ca punct de pornire o poveste sexuala. Este fundatia pe care barbatul incepe sa construiasca, este punctul care declanseaza la barbat telefonul de a doua zi, florile din week-end, dorinta de relatie, inelul mult-visat… Barbatul se indragosteste intai de felul in care faceti sex, apoi de femeie in sine.

Barbatul vrea sex, femeia vrea relatie. Daca sexul e wow intre cei doi, se ajunge la o situatie win-win; atat femeia cat si barbatul obtin ceea ce isi doresc.

Atentie insa! Dupa cateva luni, odata trecuti primii aburi ai indragostelii, un barbat adevarat se mentine cu IQ. Ca sa poti crea ceva de durata cu el, sa te vrea langa el pe termen lung, sa isi vizualizeze caminul cu tine, sa isi vada copiii nenascuti in ochii tai, sa te scoata in lume la bratul lui si sa te prezinte prietenilor, familiei, sa te includa in mediul lui profesional… trebuie sa il seduci si sa il surprinzi clipa de clipa mental…Iar asta…chiar nu e pentru oricine… e putin mai complicat decat un sex oral si o fusta scurta…

Vorbim de barbati adevarati, maturi, cu experienta, care stiu ce vor si mai stiu si ca “ Femeia pe care o ai te reprezinta”. Acestia nu isi vor lega destinul pe termen lung decat de o femeie de care, pe langa sexul bun noaptea, vor fi sedusi si cuceriti mental si ziua…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.