Cand iti spune “ TE IUBESC”

Barbatii… Ori sunt prea macho si li se pare ca daca isi dau jos armura si iti spun “te iubesc” nu mai sunt masculi, ori, cei de la extrema cealalta, spun oricui “te iubesc”.

Ce credeti? Femeia a fost facuta sa fie iubita, nu inteleasa! Pentru o femeie nu e ok nici asa, nici asa.

Cel care spune “te iubesc’ oricui: Nu are prea multa scoala, dar are scoala vietii si a avut destule femei la viata lui ca sa stie ce vor femeile. Femeile au nevoie de iubire, de cuvinte frumoase, de promisiuni, de gesturi tandre, sunt sensibile si apreciaza la randul lor un tip sensibil. Iar EL, cel care si-a invatat lectia la scoala vietii, exact asta face. Iti spune ce vrei sa auzi, te minte frumos, te mangaie in timp ce te dezbraca si te seduce, iti promite un viitor, o relatie, tot ce visezi, iti sopteste cel mai tandru “te iubesc” si …gata…esti impachetata!

Problema e ca i-o spune si nevestei si amantei si oricarei femei care se pierde cu el pe bancheta din spate a masinii. El pe toate le iubeste. Tu ai stat, ai analizat, te-ai sucit si te-ai rasucit in pat pana sa ii spui “te iubesc”, pana sa folosesti cuvintele astea mari…el s-a grabit…probabil nu aveati nici o luna de relatie cand ti le-a spus, nu-i asa? Asta e primul semn ca ai dat peste specimenul in cauza. Graba. Sare direct la atac cu arma cea mai puternica. Prea repede. Pentru ca stie ca functioneaza, face asta demult, a castigat mereu asa si nu prea are rabdare sa piarda mult timp pana trece la atac.

Are acasa o nevasta care il intretine, ii spala, ii calca, ii face curat, ii gateste, ii plateste facturile, pe care o minte ca o iubeste desi tot comportamentul lui contrazice clar ideea de iubire, are si o amanta pe care o minte ca doar pe ea o iubeste si nu mai are nici o relatie cu nevasta si ca viseaza la un viitor cu ea, doar pe ea o doreste, doar cu ea vrea sa fie, mai are si whats’up – ul plin de numere de telefon pentru ca el in permanenta colectioneaza numere de telefon si pagini de facebook si pe alea le minte ca le iubeste. El le iubeste pe toate si nu ii ajung 24 de ore sa alerge pe la toate, sa le tina pe toate la cald, sa nu dispara vreuna din colectie. Daca se supara vreuna si pleaca el chiar sufera pe bune si depunde eforturi vizibile sa o aduca inapoi, pentru ca lui ii place sa isi mareasca mereu colectia, nu sa piarda din piese.

Fiecare are anumite calitati care ii plac si ii satisfac un anumit gen de problema, asa ca e un puzzle, nu ii place sa aiba vreo piesa lipsa. Pe una o face de bani, una ii asigura casa, alta lucreaza prin politie sau pe undeva de il poate ajuta cu probleme cu permisul sau cu ceva, alta pur si simplu s-a nimerit pe acolo si nu s-a putut abtine, alta e o iubire veche pe care o tot reactiveaza in functie de necesitati…

Codul succesului lui e acel “Te iubesc”. Asa ca, daca ti l-a spus mult prea repede, cand inca nici nu va cunosteati foarte bine, daca la capitolul promisiuni, vise, vorbe, tandreturi si dezmierdari stati bine dar la capitolul fapte se intampla in permanenta ceva astfel incat nici o promisiune nu se realizeaza sic and ti-e greu esti singura mereu sau lipseste la ocazii super-importante de langa tine…ai cazut in capcana !

Cand iti spune “Te iubesc”…incearca sa intelegi ce urmareste: bani, sex sau alte avantaje si incearca sa ii tai macaroana exact pe ce banuiesti ca urmareste de la tine sa vezi daca vor mai urma multe “Te iubesc” dupa ce observa ca nu mai obtine ce era obisnuit sa obtina atat de usor…

Barbatii spun ca nu e vina lor ca ne mint…. Ca ne spun exact ce ne dorim noi sa auzim…Ca femeile au nevoie de iubire si de vorbe dulci…si atunci…ei exact asta fac…Si ne mint frumos…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.