De ce ma lasi libera?

Scris de 0 , ,

“ Te las sa mergi unde vrei, sa faci ce vrei si tu alegi

Pe care seduci, pe care saruti pe care-l alegi

Sa te-ncalzeasca noptile reci.

Exista sanse sa ramai cu careva pe veci?”

Daca tu nu esti liber, pe mine de ce ma lasi libera? Ca ai incredere in mine? Ca vrei sa stii ca desi sunt libera sa fac ce vreau si sa fiu cu cine vreau te aleg tot pe tine? Ca esti prea sigur de tine? Imi zici “Lasa-ma sa cred cat pot de tare-n tine baby” dar pleci si pe mine ma lasi libera. Libera sa ce? Libera sa te astept sau libera sa plec din viata ta?

Atunci cand EL nu e liber dar pe tine te lasa libera inseamna ca te iubeste in cel mai frumos si corect mod sau ca isi asuma ca s-ar putea sa nu te mai gaseasca si nu e sfarsitul lumii pentru el?

Ai crede ca te iubeste frumos, ca are incredere, ca stie ca nu ai nevoie de un stapan, ca nu vrea sa te controleze, ca vrea sa stie ca dintr-un univers plin de barbati , libera sa alegi, il alegi iar si iar tot pe el fara ca el sa iti ceara, sa pretinda, sa astepte asta ca fiind ceva firesc…ci pentru ca asa arata dragostea adevarata. A ta, dar a lui?

Cand pleaca acolo unde zice ca nu ii e bine dar “trebuie” si pe tine te lasa libera, cat la suta e iubire frumoasa si cat la suta e acceptare cu usurinta a faptului ca la intoarcerea din una din plecarile astea ale lui tu nu vei mai fi acolo pentru el?

Cat e incredere in tine si cat e autosuficienta si siguranta in el? Cat e iubirea lui si cat de fapt se bazeaza doar pe iubirea ta?

De ce ma lasi libera cand  tot ce vreau e ca “mana mea” sa fie “prea ocupata cu mana ta”?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.