Schimbare de look – Extensii Afro

Scris de 0 No tags

E deja un sfat-cliseu dupa o despartire sa iti schimbi look-ul. Se spune ca schimbarea de look pe care si-o face o femeie dupa o despartire este cu atat mai radicala si mai spectaculoasa cu cat despartirea a fost mai dureroasa.

Eu una nu prea cred in clisee. Desi am trecut printr-un divort dupa 15 ani de casnicie nu am optat pentru nici o schimbare de look mai bine de 6 luni dupa despartire. Si cand am facut in sfarsit o schimbare de look, la mai mult de 6 luni de la despartire, culmea e ca dorinta de schimbare nu a avut nici o legatura cu despartirea de fostul, ba, din contra, cu razele sperantei date de o noua relatie.

Si am optat pentru extensii afro. Mi-a placut foarte mult efectul dat de suvitele foarte lungi si crete, mi-au dat un aer mult mai tineresc, o stare de bine, pozitiva, iar efectul a fost foarte apreciat de toti cunoscutii mei, cat si pe strada si oriunde mergeam. Parul acesta lung si exotic are darul de a intoarce capete.

Parul meu natural este negru, drept si de lungime medie. Hair-stylista mi-a impletit parul meu natural in codite foarte subtiri si strans lipite de cap, apoi aceste codite mi l-e cusut la spate. A urmat apoi montarea extensiilor afro, suvita cu suvita. Au intrat 3 pachete de extensii. Totul a durat cam 3 ore si jumatate. Pretul a fost de 600 RON. In acest pret a intrat: Spalat parul meu natural inainte de a fi impletit, Uscat, Impletit, Extensiile + Montat si Aranjat Extensii. Efectul a fost WOW! Adica chiar eram alta cand am plecat de la salon.

Ingrijire: Atentie! Nu este par natural. Si de aceea, pe termen lung, este destul de dificil de intretinut. Fiind foarte lung si cret trebuie sa ai grija in permanenta sa nu se incurce. De la salon, dupa montare, primesti o multime de sfaturi legate de ingrijirea ulterioara, dar mie, iti zic sincer, mi s-a parut destul de complicat sa fac singura tot ce mi s-a explicat, asa ca mi-am facut un abonament la salon pentru spalat, descurcat, aranjat o data pe saptamana.

Avantaj: Efect WOW garantat si aer tineresc si jucaus.

Dezavantaj: Dificil de intretinut pe termen lung si senzatie artificiala la atingere.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.