Tu valorezi!

Noi, femeile, avem nevoie de frumusete ca sa ne iubeasca barbatii si de prostie ca sa ii iubim.”  – Coco Chanel

Pai da! Pentru ca nu ne stim valoarea! Daca ne inseala consideram ca e vina noastra si ne devalorizam, ne scade increderea in noi, daca ne parasesc consideram ca e ceva in neregula cu noi, ne cautam vina si ne asumam noi esecul relatiei, daca ne mint suferim …

Ai fost mintita, inselata, parasita? Nu e cazul sa te subestimezi si sa te subapreciezi pentru ca unul dintre milioanele de barbati de pe planeta nu te-a apreciat! Nu te devaloriza doar pentru ca un anumit barbat nu te-a mai vrut, te-a mintit, te-a inselat, te-a parasit sau te-a uitat. Asa a fost sa fie! Nu inseamna ca nu esti frumoasa, ca nu esti desteapta, ca nu esti iubibila, ca nu poti starni admiratie, dorinta, dragoste…altui barbat!

Ceea ce s-a intamplat intr-o anumita relatie e o lectie de viata, un fapt in sine, dar nu e un stigmat pentru toata viata ta!

Aminteste-ti ca tu valorezi, tu, ca persoana independenta, tu cu felul tau de a fi, de a gandi, de a vorbi, de a rade, de a trai, de a privi viata…de a glumi, de a plange…TU INSATI, nu tu ca parte dintr-un cuplu cum te-ai obisnuit prea multi ani sa te vezi…parte din ceva…parte dintr-o familie, mama, sotie, antreprenor…

Invata sa te redescoperi pe tine insati si bucura-te de tine insati, lasa soarele sa te incalzeasca si oamenii sa te cunoasca, faptul ca o singura persoana nu a mai vazut infinitul in ochii tai albastri…nu inseamna ca viata nu merita traita ! Tu valorezi! Bucura-te de tine insati si de viata!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.